Manual


El sistema de seguiment de temps TIME|CLAM està completament basat en el núvol i no requereix cap instal·lació al vostre maquinari. El sistema consta de dues àrees:Atenció:
Abans que els empleats puguin utilitzar el sistema de seguiment horari, primer han de ser creats i convidats a l'àrea d'administració.


Administració
(per a empresaris i supervisors)


Registra'tInscriviu-vos com a empresari a https://admin.timeclam.com

Atenció: Assegureu-vos que s’ha seleccionat el país correcte, ja que no es pot canviar després del registre.

Rebrà un codi d’activació a l’adreça de correu electrònic proporcionada i assignarà una contrasenya.

El vostre compte està activat.

Registra't L'idioma que heu seleccionat s'utilitza a l'aplicació

Crear empresaDesprés d'iniciar la sessió per primera vegada, se us demanarà que assigneu un nom d'empresa.

Opcionalment, podeu afegir altres empreses més endavant.

Crear empresa L'idioma que heu seleccionat s'utilitza a l'aplicació

Crear i editar departamentsOpcionalment, podeu crear departaments fent clic al verd „+” a l'àrea „Departaments” de l'empresa.

El nom dels departaments que ja s'han creat es pot canviar fent clic al símbol del llapis.

Es suprimeix un departament fent clic al símbol de la paperera.

Els departaments als quals encara estiguin assignats empleats només es poden suprimir si aquests empleats han estat assignats a un altre departament o a cap departament.

Crear i editar departaments L'idioma que heu seleccionat s'utilitza a l'aplicació

Editeu els dies festiusOpcionalment, els dies festius mundials es poden mantenir a l’element de menú “Empreses -> Edita els dies festius”.

Editeu els dies festius L'idioma que heu seleccionat s'utilitza a l'aplicació

Aplica la plantilla de vacancesEls dies festius de determinades regions es poden adoptar automàticament mitjançant una plantilla o introduir-los manualment.

Aplica la plantilla de vacances L'idioma que heu seleccionat s'utilitza a l'aplicació

Gestionar els empleats
A l’element de menú “Empleats”, es poden gestionar els empleats, editar perfils horaris i absències objectius, veure els temps de treball dels empleats i corregir-los si cal i establir els empleats inactius quan han abandonat l’empresa.


Crear empleatEs pot crear un nou empleat fent clic al verd „+“.

Es pot seleccionar l’empresa en què treballa l’empleat al menú desplegable. L’adreça de correu electrònic de l’empleat també és el nom d’usuari amb què l’empleat s’autentifica a l’àrea dels empleats i a l’aplicació.

Atenció: Assegureu-vos que introduïu l'adreça de correu electrònic correctament, ja que el codi d'activació s'enviarà a aquesta adreça. L'ús del sistema de seguiment horari no és possible sense el compte de l'empleat activat. L'adreça de correu electrònic es pot canviar en qualsevol moment.

Si la casella de selecció „Mòbil“ està activada, els empleats també poden registrar el seu horari laboral mitjançant dispositius mòbils (telèfon intel·ligent, tauleta). En cas contrari, el seguiment horari només és possible des de dispositius d’escriptori (per exemple, un terminal central de seguiment horari). Independentment de l'autorització mòbil, els empleats poden veure el seu horari laboral des de qualsevol dispositiu.L'idioma que heu seleccionat s'utilitza a l'aplicació

Editeu els empleatsDesprés de l’activació satisfactòria del compte per part de l’empleat, això s’indica a l’administració dels empleats amb la marca “Actiu”.

Si l'activació encara no s'ha produït, l'estat és „Pendent“.

Si l’empleat no va rebre el correu electrònic, p. Com que es va donar una adreça de correu electrònic incorrecta o es va classificar com a correu brossa, es pot corregir i tornar a enviar el codi d'activació.

L'idioma que heu seleccionat s'utilitza a l'aplicació

Desactivar els empleatsSi un empleat abandona l'empresa, es pot desactivar desactivant la casella de selecció „Activa“.

Es conserven totes les gravacions, però l’empleat ja no té accés al sistema.

Els empleats inactius no s’inclouen en el càlcul de la llicència i, per tant, no carreguen el contingent gratuït del nombre d’empleats.

L'idioma que heu seleccionat s'utilitza a l'aplicació

Eliminar empleatsSi s'ha d'eliminar completament un empleat, incloses totes les dades mestres, registres de seguiment horari i absències, es fa a l'administració dels empleats fent clic al botó „Suprimeix empleat“.

La supressió completa d'un empleat només es recomana si s'ha creat incorrectament o ha expirat el període de retenció legal i ja no es requereixen els registres. Les dades no es poden restaurar després de la supressió i, per tant, les dades només es poden suprimir després de la confirmació de seguretat corresponent.

Si l’empleat simplement ha abandonat l’empresa, es pot desactivar. Aquí es conserven totes les dades.

L'idioma que heu seleccionat s'utilitza a l'aplicació

Creeu hores objectiuA cada empleat se li pot assignar un perfil horari objectiu individual fent clic al verd „+“ a l'administració dels empleats.

Si les plantilles ja estan desades, es poden adoptar seleccionant-les al menú desplegable.

La data a partir de la qual s’ha d’utilitzar aquest perfil i es pot emmagatzemar el temps de treball objectiu diari.

Si l’empresa disposa de normes per al compliment de les pauses mínimes, podeu especificar opcionalment de quantes hores de treball al dia quin pausa mínima s’ha de deduir automàticament. La informació es proporciona en hores industrials (per exemple, 0,75 hores industrials = 45 minuts).

Els dies festius que s’han introduït a la configuració de l’empresa també es tenen en compte com a tals al sistema de seguiment horari per defecte. En algunes indústries (per exemple, la gastronomia, l’assistència sanitària, etc.) és habitual haver de treballar els dies festius. Per a això, s'hauria d'activar la casella de selecció „Ignora els dies festius“.

Si l’empleat té l’oportunitat d’acumular i reduir les hores extres mitjançant el seu compte de temps, la casella de selecció “Hores de transferència” s’activa i les hores respectives més o menys es transfereixen al mes següent. Si no es vol això (per exemple, el pagament del salari en funció de les hores treballades), s’hauria de desactivar la transferència horària.

Si el perfil recent creat també s'ha d'utilitzar com a plantilla per a altres empleats, es pot especificar un „nom de plantilla“. Quan feu clic a „Desa“, es crearà automàticament una nova plantilla.

Feu clic a la fletxa esquerra per obrir els detalls del perfil horari objectiu corresponent. S'elimina fent clic al símbol de la paperera a la dreta del perfil.

Creeu hores objectiu

Creeu hores objectiu

Creeu hores objectiu L'idioma que heu seleccionat s'utilitza a l'aplicació

Afegir absènciaEn fer clic al verd „+“ a l'administració dels empleats, es poden registrar les absències (per exemple, vacances, malalties, etc.) dels empleats.

Després d’introduir el període d’absència, s’ha d’especificar el motiu de l’absència. Si s'especifica el mateix dia a “De” i “A”, l'absència es pot reduir a mig dia activant la casella de selecció corresponent.

Si s'ha de registrar una absència de diversos dies que inclogui un o més mig dies, s'ha de guardar una absència independent per a cada període que es tingui en compte com a mig dia.

Es pot eliminar una absència fent clic al símbol de la paperera.

Afegir absència

Afegir absència L'idioma que heu seleccionat s'utilitza a l'aplicació

Afegir absència Exemple: vacances del 14/01 al 15/01, de les quals el 14/01 és mig dia

Consulteu i editeu l'horari laboral dels empleatsLa finestra d'edició s'obre fent clic al dia desitjat al calendari a l'administració dels empleats.

Els horaris es poden canviar simplement sobreescrivint els valors desats i acceptar-los fent clic a la marca verda. Feu clic al símbol de la paperera per eliminar una gravació cada hora.

En fer clic a „Afegeix temps“, es poden afegir els temps de treball i de descans.

Consulteu i editeu l'horari laboral dels empleats

Consulteu i editeu l'horari laboral dels empleats

Consulteu i editeu l'horari laboral dels empleats L'idioma que heu seleccionat s'utilitza a l'aplicació

PanellL'estat actual de cada empleat, desglossat per empresa i departament, es mostra en temps real mitjançant l'element de menú “Tauler”.

  • Status: rot=abgemeldet, grün=angemeldet, gelb=Pause
  • Grund: Anzeige des Grundes im Falle einer Abwesenheit (z.B. Urlaub, Krank, etc.)
  • Konto: Stand des Arbeitszeitkontos zum Vortag
Panell L'idioma que heu seleccionat s'utilitza a l'aplicació

Generar i exportar fulls de tempsEs pot generar una visió general dels comptes de temps de treball mitjançant l’element de menú “Llista de temps de treball”. Per fer-ho, s’ha de seleccionar l’empresa desitjada i el mes corresponent.

Opcionalment, l'avaluació es pot limitar a un sol departament.

L'avaluació es pot imprimir o exportar com a fitxer CSV fent clic als botons corresponents.

Generar i exportar fulls de temps L'idioma que heu seleccionat s'utilitza a l'aplicació

Registre de canvisPodeu veure una visió general dels canvis fets pels administradors a les dades de l'empresa, dels empleats i dels usuaris mitjançant l'element de menú „Registre de canvis“.

Es pot filtrar per data, empresa, administrador i operacions realitzades.

L'avaluació es pot imprimir o exportar com a fitxer CSV fent clic als botons corresponents.

Registre de canvis L'idioma que heu seleccionat s'utilitza a l'aplicació

Creeu administradors i gestioneu els dretsEls drets d'accés es poden gestionar a l'element de menú „Administradors“.

Els drets d'administració es poden assignar en tres etapes:
  • Accés complet
  • Accés només a una empresa específica
  • Accés només a un departament específic d’una empresa
Els drets dels administradors existents es poden canviar en qualsevol moment i es poden convidar administradors nous mitjançant el botó „Crea administrador“.

Creeu administradors i gestioneu els drets L'idioma que heu seleccionat s'utilitza a l'aplicació

Canvia la subscripcióSi es requereix un nombre superior / inferior d’empreses assistents, empleats o un estat d’assistència superior / inferior, es pot ajustar el pla mitjançant l’element de menú del mateix nom. A més, l’estat del pla actual es pot veure aquí i es pot editar l’adreça de facturació.

Canvia la subscripció L'idioma que heu seleccionat s'utilitza a l'aplicació

Establiment d’un terminal central d’enregistrament horariL'empresari pot establir un o més terminals per al seguiment del temps. Per fer-ho, pot oferir l'aplicació web al navegador per al seguiment del temps en un PC, portàtil o client. Els empleats inicien sessió a l’aplicació amb el seu nom d’usuari i contrasenya. https://log.timeclam.com

És més convenient instal·lar l’aplicació TIME|CLAM en una tauleta, perquè cada empleat pot autenticar-se aquí mitjançant una etiqueta NFC (per exemple, clau, targeta, telèfon intel·ligent, etc.).

Per descomptat, els empleats també poden utilitzar el registre de temps individualment a la seva pròpia estació de treball mitjançant l’aplicació web o el mòbil a través de l’aplicació.

Establiment d’un terminal central d’enregistrament horari L'idioma que heu seleccionat s'utilitza a l'aplicació


Seguiment del temps (per als empleats)Els empleats no poden registrar-se, però són creats per l’empresari i se’ls convida a utilitzar el sistema d’enregistrament horari per correu electrònic (amb codi d’activació / enllaç d’activació). Després de l'activació correcta, el treballador pot iniciar sessió a l'aplicació web o mitjançant l'aplicació: https://log.timeclam.com

La funcionalitat de l'aplicació web i de l'aplicació és en gran mesura idèntica. A més d’una contrasenya per a l’autenticació, també es pot utilitzar una empremta digital, un reconeixement facial o el registre d’una etiqueta NFC a l’aplicació i també es pot enregistrar l’horari laboral en mode fora de línia.

L'administrador ha d'aprovar el seguiment horari mitjançant un dispositiu mòbil (telèfon intel·ligent, tauleta).


Inscriviu-vos al començament de la feinaDesprés d'iniciar la sessió, el seguiment del temps comença amb un clic a „Registra't“. Es mostra l'hora d'inici del treball.

Inscriviu-vos al començament de la feina L'idioma que heu seleccionat s'utilitza a l'aplicació

Inscripció i baixa per descansosPer iniciar una pausa, feu clic a “Pausa”. Es mostra l'hora de l'inici del descans.

La pausa s'acaba fent clic a „Finalitza la pausa“.

Inscripció i baixa per descansos

Inscripció i baixa per descansos L'idioma que heu seleccionat s'utilitza a l'aplicació

Tanqueu la sessió al final de la feinaAl final del treball, es fa clic al botó „Sortir“.

Tanqueu la sessió al final de la feina L'idioma que heu seleccionat s'utilitza a l'aplicació

Visualització del compte de temps de treballEl saldo total del compte de temps de treball es mostra a “Saldo” (valor del dia anterior).

Visualització del compte de temps de treball L'idioma que heu seleccionat s'utilitza a l'aplicació

Vista detallada dels horaris de treball i absència al calendariLa vista del calendari s'obre fent clic al botó “Detalls”. El temps de treball acordat es mostra a “Objectiu” i el temps de treball real del mes seleccionat a “En efecte”. “Saldo” mostra la diferència mensual entre les hores de treball objectiu i real.

Els detalls de les hores enregistrades es mostren fent clic a la data desitjada.

Vista detallada dels horaris de treball i absència al calendari

Vista detallada dels horaris de treball i absència al calendari L'idioma que heu seleccionat s'utilitza a l'aplicació

Privadesa


Podeu visitar el nostre lloc web sense proporcionar cap informació personal. Només emmagatzemem les dades d’accés als anomenats fitxers de registre del servidor, per exemple. el nom del fitxer sol·licitat, la data i l’hora d’accés, la quantitat de dades transferides i el proveïdor sol·licitant. Aquestes dades només s’avaluen per assegurar el funcionament del lloc sense problemes i millorar la nostra oferta i no ens permeten treure conclusions sobre vostè personalment.

Mostra més Processem dades personals si ens les proporcioneu voluntàriament quan ens poseu en contacte amb nosaltres.

Aquest lloc web utilitza Google (Universal) Analytics, un servei d’analítica web proporcionat per Google Inc. (www.google.com). Google (Universal) Analytics utilitza mètodes que permeten analitzar l’ús del vostre lloc web, com ara les anomenades “cookies”, fitxers de text que s’emmagatzemen al vostre ordinador. La informació generada sobre el vostre ús d’aquest lloc web es transfereix normalment a un servidor de Google als EUA i s’emmagatzema allà. Si activeu l’anonimització d’IP en aquest lloc web, l’adreça IP s’escurçarà abans de la seva transmissió als estats membres de la Unió Europea o en altres estats contractants de l’Acord sobre l’Espai Econòmic Europeu. Només en casos excepcionals es transferirà l’adreça IP completa a un servidor de Google als Estats Units i s’hi escurçarà. L'adreça IP anonimada transmesa pel navegador com a part de Google Analytics no es fusionarà amb altres dades de Google. Podeu evitar que Google reculli les dades generades per la cookie i relacionades amb l’ús del vostre lloc web (inclosa la vostra adreça IP) i el tractament d’aquestes dades per Google baixant i instal·lant el complement del navegador disponible al següent enllaç: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=ca

Teniu dret a obtenir informació gratuïta sobre les dades que tenim emmagatzemades i, si és necessari, el dret a corregir, bloquejar o eliminar aquestes dades. Si teniu dubtes sobre la recollida, el tractament o l’ús de les vostres dades personals, informació, correcció, bloqueig o supressió de dades, així com la revocació del consentiment o oposició a un ús específic de les dades, poseu-vos en contacte amb nosaltres directament mitjançant les dades de contacte a la nostra empremta.

Política de privadesa creada amb el servei de text legal de Trusted Shops en col·laboració amb el despatx d’advocats Wilde Beuger Solmecke.

Mostra menys