Faza e provësNë vendin tuaj, TIME|CLAM është ende në një fazë testimi dhe aktualisht po testohet gjerësisht nga testuesit tanë.

TIME|CLAM do të jetë në dispozicion për ju brenda disa javësh.

Ju lutemi na dërgoni një email që të mund t'ju njoftojmë kur të vijë koha.

Ndjekja dixhitale e kohës


Për të gjitha madhësitë e kompanisë | Nga vetëm € 0,29 për punonjës/muaj | Deri në 10 të punësuar 100% falas!Ndjekja dixhitale e kohës - e thjeshtë, e përshtatshme dhe e sigurt - për të gjitha madhësitë e kompanisë | Nga vetëm € 0,29 për punonjës/muaj | Deri në 10 të punësuar 100% falas!
AppStore Google Play Huawei AppGallery

TIME|CLAM është më e sigurt

TIME|CLAM është më e sigurt

 • Asnjë udhëzim apo trajnim i nevojshëm - thjesht filloni!
 • Transparencë 100% për punonjësit, mbikëqyrësit dhe menaxhmentin
 • Të gjitha informacionet e rëndësishme të dukshme në pult
 • Ndjekja e kohës në përputhje me rregulloret ligjore dhe mbrojtjen e të dhënave
 • Të dhënat e pritura vetëm në qendrat e certifikuara të të dhënave
 • Besoni sistemin më të madh global të përcjelljes së kohës

TIME|CLAM është më i zgjuar

 • Ndjekja e saktë e orarit të punës dhe koha e pushimit
 • Menaxhimi inteligjent i mungesës
 • Mund të caktohen leje të ndryshme
 • Integrimi i lehtë i festave publike nga modelet globale
 • Eksportet optimale të të dhënave në llogarinë tuaj të pagave
TIME|CLAM është më i zgjuar

TIME|CLAM është më fleksibël

TIME|CLAM është më fleksibël

 • Punon pa instalim në ndonjë kompjuter desktop, kompjuter tablet dhe smartphone
 • Program për ndjekjen e kohës së lirë për Android dhe iOS
 • Ndjekja e kohës, në varësi të autorizimit të dhënë, të palëvizshëm ose celular
 • Autentifikimi përmes fjalëkalimit, gjurmës së gishtërinjve, njohjes së fytyrës ose çipit NFC
 • Përshtatshëm lehtësisht për nevojat tuaja

TIME|CLAM është më e lirë dhe më e drejtëBusiness Professional Enterprise Enterprise 100 Enterprise 250 Enterprise 500 Enterprise 1000 Enterprise unlimited
Numri i punonjesve 10 50 100+ 100 250 500 1000 i pakufizuar
Kompanitë / Projektet 1 3 i pakufizuar i pakufizuar i pakufizuar i pakufizuar i pakufizuar i pakufizuar
Departamentet i pakufizuar i pakufizuar i pakufizuar i pakufizuar i pakufizuar i pakufizuar i pakufizuar i pakufizuar
Administratorët i pakufizuar i pakufizuar i pakufizuar i pakufizuar i pakufizuar i pakufizuar i pakufizuar i pakufizuar
Kompjuter desktop
Kompjuter tablet
Aplikacioni celular
Mbështetje me email
Mbështetje e gjallë
Pa pagese
e garantuar përgjithmonë!
€ 19,95
/ muaj
i rregullueshëm mujor
nga € 39,95
/ muaj
i rregullueshëm mujor
€ 39,95
/ muaj
i rregullueshëm mujor
€ 89,95
/ muaj
i rregullueshëm mujor
€ 169,00
/ muaj
i rregullueshëm mujor
€ 299,00
/ muaj
i rregullueshëm mujor
individualisht

Të gjitha çmimet neto plus #vat# nëse nuk ka të vlefshme #nameVatId# jepet.

Intimitet


Ju mund të vizitoni faqen tonë të internetit pa siguruar ndonjë informacion personal. Ne i ruajmë vetëm të dhënat e hyrjes në të ashtuquajturat skedarë log të serverëve, p.sh. emrin e skedarit të kërkuar, datën dhe kohën e hyrjes, sasinë e të dhënave të transferuara dhe ofruesin kërkues. Këto të dhëna vlerësohen vetëm për të siguruar funksionimin pa probleme të faqes dhe për të përmirësuar ofertën tonë dhe nuk na lejojnë të nxjerrim ndonjë përfundim për ju personalisht.

Trego më shumë Ne përpunojmë të dhënat personale nëse ju na jepni vullnetarisht kur na kontaktoni.

Kjo uebfaqe përdor Google (Universal) Analytics, një shërbim analitik në internet i siguruar nga Google Inc. (www.google.com). Google (Universal) Analytics përdor metoda që mundësojnë përdorimin tuaj të faqes në internet për t'u analizuar, siç janë të ashtuquajturat “cookies”, skedarë teksti që ruhen në kompjuterin tuaj. Informacioni i gjeneruar në lidhje me përdorimin tuaj të kësaj faqe interneti zakonisht transferohet në një server Google në SHBA dhe ruhet atje. Duke aktivizuar anonimizimin e IP në këtë faqe interneti, adresa IP do të shkurtohet para transmetimit brenda vendeve anëtare të Bashkimit Evropian ose në shtetet e tjera kontraktuese të Marrëveshjes për Zonën Ekonomike Evropiane. Vetëm në raste të jashtëzakonshme, adresa e plotë e IP do të transferohet në një server Google në SH.B.A. dhe shkurtohet atje. Adresa IP e anonimizuar e transmetuar nga shfletuesi juaj si pjesë e Google Analytics nuk do të bashkohet me të dhënat e tjera të Google. Ju mund të parandaloni Google që të mbledhë të dhënat e krijuara nga cookie dhe të lidhet me përdorimin tuaj të faqes së internetit (përfshirë adresën tuaj IP) dhe të përpunojë këto të dhëna nga Google duke shkarkuar dhe instaluar shtojcën e shfletuesit në dispozicion nën lidhjen e mëposhtme: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=sq

Ju keni të drejtë të lironi informacione rreth të dhënave që kemi ruajtur për ju dhe, nëse është e nevojshme, të drejtën për të korrigjuar, bllokuar ose fshirë këto të dhëna. Nëse keni ndonjë pyetje në lidhje me mbledhjen, përpunimin ose përdorimin e të dhënave tuaja personale, informacionin, korrigjimin, bllokimin ose fshirjen e të dhënave si dhe heqjen e pëlqimit ose kundërshtimit për një përdorim specifik të të dhënave, ju lutemi na kontaktoni drejtpërdrejt duke përdorur detajet e kontaktit në gjurmë tona.

Politika e privatësisë e krijuar me shërbimin e tekstit ligjor Trusted Shops në bashkëpunim me firmën juridike Wilde Beuger Solmecke.

Trego më pak