Manuaalinen


Ajanseurantajärjestelmä TIME|CLAM on täysin pilvipohjainen eikä vaadi asennusta laitteistoon. Järjestelmä koostuu kahdesta alueesta:Huomio:
Ennen kuin työntekijät voivat käyttää ajanseurantajärjestelmää, heidät on ensin luotava ja kutsuttava hallintoalueelle.


Hallinto
(työnantajille ja esimiehille)


RekisteröidyRekisteröidy työnantajaksi osoitteessa https://admin.timeclam.com

Huomio: Varmista, että oikea maa on valittu, koska sitä ei voi muuttaa rekisteröinnin jälkeen.

Saat aktivointikoodin annettuun sähköpostiosoitteeseen ja määrität salasanan.

Tilisi on nyt aktivoitu.

Rekisteröidy Valitsemasi kieli on käytössä sovelluksessa

Luo yritysEnsimmäisen kirjautumisen jälkeen sinua pyydetään määrittämään yrityksen nimi.

Voit lisätä muita yrityksiä myöhemmin.

Luo yritys Valitsemasi kieli on käytössä sovelluksessa

Luo ja muokkaa osastojaVoit halutessasi luoda osastoja napsauttamalla vihreää „+” -merkkiä yrityksen „Osastot” -alueella.

Jo luotujen osastojen nimiä voidaan muuttaa napsauttamalla kynäsymbolia.

Osasto poistetaan napsauttamalla roskakorisymbolia.

Osastot, joihin työntekijöitä edelleen määrätään, voidaan poistaa vain, jos nämä työntekijät on osoitettu toiselle osastolle tai ei osastolle.

Luo ja muokkaa osastoja Valitsemasi kieli on käytössä sovelluksessa

Muokkaa pyhäpäiviäYleiset yleiset vapaapäivät voidaan vaihtoehtoisesti ylläpitää valikkokohdassa “Yritykset -> Muokkaa yleisiä vapaapäiviä”.

Muokkaa pyhäpäiviä Valitsemasi kieli on käytössä sovelluksessa

Käytä lomamalliaTiettyjen alueiden juhlapäivät voidaan hyväksyä automaattisesti mallin avulla tai syöttää manuaalisesti.

Käytä lomamallia Valitsemasi kieli on käytössä sovelluksessa

Hallinnoi työntekijöitä
Valikkokohdassa ”Työntekijät” työntekijöitä voidaan hallita, kohdetuntiprofiileja ja poissaoloja voidaan muokata ja työntekijöiden työaikoja voidaan tarkastella ja korjata tarvittaessa ja asettaa työntekijät passiivisiksi, kun he ovat poistuneet yrityksestä.


Luo työntekijäUusi työntekijä voidaan luoda napsauttamalla vihreää +.

Yritys, jossa työntekijä työskentelee, voidaan valita avattavasta valikosta. Työntekijän sähköpostiosoite on myös käyttäjänimi, jolla työntekijä todistaa itsensä työntekijäalueella ja sovelluksessa.

Huomio: Varmista, että syötät sähköpostiosoitteen oikein, koska aktivointikoodi lähetetään tähän osoitteeseen. Aikaseurantajärjestelmän käyttö ei ole mahdollista ilman aktivoitua työntekijän tiliä. Sähköpostiosoitetta voidaan muuttaa milloin tahansa.

Jos „Mobile“ -valintaruutu on aktivoitu, työntekijät voivat tallentaa työaikansa myös mobiililaitteilla (älypuhelin, tabletti). Muussa tapauksessa ajanseuranta on mahdollista vain työpöydän laitteilta (esim. Keskusajaseurantapääte). Mobiilivaltuutuksesta riippumatta työntekijät voivat tarkastella työaikaansa millä tahansa laitteella.Valitsemasi kieli on käytössä sovelluksessa

Muokkaa työntekijöitäKun työntekijä on aktivoinut tilin onnistuneesti, se ilmoitetaan työntekijän hallinnossa rasti „Aktiivinen“.

Jos aktivointia ei ole vielä tehty, tila on „Odottaa“.

Jos työntekijä ei saanut sähköpostia, esim. koska annettu väärä sähköpostiosoite tai sähköposti luokiteltiin roskapostiksi, se voidaan korjata ja aktivointikoodi lähettää uudelleen.

Valitsemasi kieli on käytössä sovelluksessa

Poista työntekijät käytöstäJos työntekijä lähtee yrityksestä, hänet voidaan deaktivoida poistamalla käytöstä „Aktiivinen“ -valintaruutu.

Kaikki nauhoitukset säilytetään, mutta työntekijällä ei ole enää pääsyä järjestelmään.

Työvoiman ulkopuolella olevat työntekijät eivät sisälly lisenssilaskelmaan eivätkä siten rasita työntekijöiden lukumäärän vapaata osuutta.

Valitsemasi kieli on käytössä sovelluksessa

Poista työntekijätJos työntekijä, mukaan lukien kaikki perustiedot, ajan seurantatiedot ja poissaolot, on poistettava kokonaan, se tehdään työntekijän hallinnossa napsauttamalla Poista työntekijä -painiketta.

Työntekijän täydellinen poistaminen on suositeltavaa vain, jos hänet on luotu väärin tai lakisääteinen säilytysaika on kulunut umpeen ja tietoja ei enää tarvita. Tietoja ei voida palauttaa poistamisen jälkeen, ja siksi tiedot voidaan poistaa vasta vastaavan suojausvahvistuksen jälkeen.

Jos työntekijä on yksinkertaisesti poistunut yrityksestä, hän voidaan deaktivoida. Kaikki tiedot pidetään täällä.

Valitsemasi kieli on käytössä sovelluksessa

Luo kohdetunnitJokaiselle työntekijälle voidaan määrittää henkilökohtainen tavoitetuntiprofiili napsauttamalla vihreää '+' työntekijän hallinnossa.

Jos mallit on jo tallennettu, ne voidaan ottaa käyttöön valitsemalla ne pudotusvalikosta.

Päivämäärä, josta alkaen tätä profiilia käytetään, ja päivittäinen tavoiteaika voidaan tallentaa.

Jos yrityksellä on säännöksiä vähimmäiskatkojen noudattamisesta, voit halutessasi määrittää, kuinka monesta työajasta päivässä mikä vähimmäistauko tulisi vähentää automaattisesti. Tiedot annetaan teollisuustunneina (esim. 0,75 teollisuustuntia = 45 minuuttia).

Yritysasetuksiin syötetyt yleiset vapaapäivät otetaan myös oletusarvoisesti huomioon ajanseurantajärjestelmässä. Joillakin toimialoilla (esim. Gastronomia, terveydenhoito jne.) On tavallista, että heidän on työskenneltävä juhlapäivinä. Tätä varten valintaruutu „Ohita yleiset vapaapäivät“ pitäisi olla aktivoituna.

Jos työntekijällä on mahdollisuus kerätä ja vähentää ylityötä aikatilinsä avulla, siirtotunnit-valintaruutu aktivoituu ja vastaavat plus- tai miinustunnit siirretään seuraavaan kuukauteen. Jos tätä ei haluta (esim. Palkat maksetaan tehtyjen tuntien perusteella), tuntien siirto on poistettava käytöstä.

Jos vasta luotua profiilia käytetään myös mallina muille työntekijöille, voidaan määrittää „mallinimi“. Kun napsautat Tallenna, uusi malli luodaan automaattisesti.

Napsauta vasenta nuolta avataksesi vastaavan kohdetuntiprofiilin tiedot. Se poistetaan napsauttamalla profiilin oikealla puolella olevaa roskakorisymbolia.

Luo kohdetunnit

Luo kohdetunnit

Luo kohdetunnit Valitsemasi kieli on käytössä sovelluksessa

Lisää poissaoloKlikkaamalla vihreää „+“ työntekijähallinnossa voidaan kirjata työntekijöiden poissaolot (esim. Loma, sairaus jne.).

Poissaolojakson syöttämisen jälkeen on ilmoitettava poissaolon syy. Jos sama päivä on määritetty kohdassa “Lähtö” ja “Vastaanottaja”, poissaolo voidaan lyhentää puoleen päivään aktivoimalla vastaava valintaruutu.

Jos on kirjattava usean päivän poissaolo, joka sisältää yhden tai useamman puoli päivää, jokaisesta jaksosta, joka on otettava huomioon puoli päivää, on tallennettava erillinen poissaolo.

Poissaolo voidaan poistaa napsauttamalla roskakorisymbolia.

Lisää poissaolo

Lisää poissaolo Valitsemasi kieli on käytössä sovelluksessa

Lisää poissaolo Esimerkki: loma 01/14 - 01/15, josta 01/14 on puoli päivää

Tarkastele ja muokkaa työntekijöiden työaikaaMuokkausikkuna avautuu napsauttamalla haluamaasi päivää henkilöstöhallinnon kalenterissa.

Aikoja voidaan muuttaa yksinkertaisesti korvaamalla tallennetut arvot ja hyväksymällä napsauttamalla vihreää rasti. Tuntitallenne poistetaan napsauttamalla roskakorisymbolia.

Napsauttamalla Lisää ajat -kohtaa voidaan lisätä työ- ja taukoajat.

Tarkastele ja muokkaa työntekijöiden työaikaa

Tarkastele ja muokkaa työntekijöiden työaikaa

Tarkastele ja muokkaa työntekijöiden työaikaa Valitsemasi kieli on käytössä sovelluksessa

KojelautaJokaisen työntekijän nykyinen tila yrityksen ja osaston mukaan eriteltynä näytetään reaaliajassa Dashboard-valikkokohdan kautta.

  • Status: rot=abgemeldet, grün=angemeldet, gelb=Pause
  • Grund: Anzeige des Grundes im Falle einer Abwesenheit (z.B. Urlaub, Krank, etc.)
  • Konto: Stand des Arbeitszeitkontos zum Vortag
Kojelauta Valitsemasi kieli on käytössä sovelluksessa

Luo ja vie aikataulujaYleiskatsaus työaikatileistä voidaan luoda valikkokohdasta ”Työaikaluettelo”. Tätä varten on valittava haluamasi yritys ja vastaava kuukausi.

Vaihtoehtoisesti arviointi voidaan rajoittaa yhteen osastoon.

Arviointi voidaan tulostaa tai viedä CSV-tiedostona napsauttamalla vastaavia painikkeita.

Luo ja vie aikatauluja Valitsemasi kieli on käytössä sovelluksessa

MuutoslokiYleiskatsaus järjestelmänvalvojien tekemistä muutoksista yritys-, työntekijä- ja käyttäjätietoihin voidaan tarkastella valikkokohdassa „Muutosloki“.

Se voidaan suodattaa päivämäärän, yrityksen, järjestelmänvalvojan ja suoritettujen toimintojen mukaan.

Arviointi voidaan tulostaa tai viedä CSV-tiedostona napsauttamalla vastaavia painikkeita.

Muutosloki Valitsemasi kieli on käytössä sovelluksessa

Luo järjestelmänvalvojia ja hallinnoi oikeuksiaKäyttöoikeuksia voidaan hallita valikkokohdassa „Järjestelmänvalvojat“.

Hallinto-oikeudet voidaan jakaa kolmessa vaiheessa:
  • Täysi pääsy
  • Pääsy vain tiettyyn yritykseen
  • Pääsy vain yrityksen tiettyyn osastoon
Nykyisten järjestelmänvalvojien oikeuksia voidaan muuttaa milloin tahansa ja uudet järjestelmänvalvojat voidaan kutsua „Luo järjestelmänvalvoja“ -painikkeella.

Luo järjestelmänvalvojia ja hallinnoi oikeuksia Valitsemasi kieli on käytössä sovelluksessa

Muuta tilaustaJos vaaditaan suurempi / pienempi määrä tuettuja yrityksiä, työntekijöitä tai korkeampi / matalampi tukitila, suunnitelmaa voidaan säätää käyttämällä samannimistä valikkokohtaa. Lisäksi voit tarkastella nykyisen suunnitelman tilaa täällä ja muokata laskutusosoitetta.

Muuta tilausta Valitsemasi kieli on käytössä sovelluksessa

Keskitetyn aikatallennusterminaalin perustaminenTyönantaja voi perustaa yhden tai useamman terminaalin ajanseurantaa varten. Tätä varten hän voi tarjota verkkoselaimen selaimessa ajan seurantaan tietokoneella, kannettavalla tietokoneella tai asiakkaalla. Työntekijät kirjautuvat sovellukseen käyttäjätunnuksellaan ja salasanallaan. https://log.timeclam.com

TIME|CLAM -sovelluksen asentaminen tabletille on helpompaa, koska jokainen työntekijä voi todentaa itsensä täällä NFC-tunnisteella (esim. Avain, kortti, älypuhelin jne.).

Tietysti työntekijät voivat käyttää aikatallennusta myös erikseen omassa työasemassa verkkosovelluksen tai mobiilisovelluksen kautta.

Keskitetyn aikatallennusterminaalin perustaminen Valitsemasi kieli on käytössä sovelluksessa


Ajan seuranta (työntekijöille)Työntekijät eivät voi rekisteröityä itse, mutta työnantaja on luonut heidät ja kutsutaan käyttämään ajankäyttöjärjestelmää sähköpostitse (aktivointikoodilla / aktivointilinkillä). Onnistuneen aktivoinnin jälkeen työntekijä voi kirjautua sisään verkkosovellukseen tai sovelluksen kautta: https://log.timeclam.com

Verkkosovelluksen ja sovelluksen toiminnot ovat pääosin identtisiä. Todennussalasanan lisäksi sovelluksessa voidaan käyttää myös sormenjälkeä, kasvojentunnistusta tai NFC-tunnisteen rekisteröintiä, ja työajat voidaan tallentaa myös offline-tilassa.

Aikaseurannan mobiililaitteella (älypuhelin, tabletti) on oltava järjestelmänvalvojan hyväksymä.


Ilmoittaudu työn alkaessaSisäänkirjautumisen jälkeen ajanseuranta alkaa napsauttamalla „Rekisteröidy“. Työn alkamisaika näytetään.

Ilmoittaudu työn alkaessa Valitsemasi kieli on käytössä sovelluksessa

Rekisteröinti ja rekisteröinnin peruuttaminen taukoihinAloita tauko napsauttamalla “Tauko”. Tauon alkamisaika näytetään.

Tauko lopetetaan napsauttamalla „Lopeta tauko“.

Rekisteröinti ja rekisteröinnin peruuttaminen taukoihin

Rekisteröinti ja rekisteröinnin peruuttaminen taukoihin Valitsemasi kieli on käytössä sovelluksessa

Kirjaudu ulos työn päätyttyäTyön lopussa napsautetaan painiketta „Kirjaudu ulos“.

Kirjaudu ulos työn päätyttyä Valitsemasi kieli on käytössä sovelluksessa

Työaikatilin näyttöTyöaikatilin kokonaissaldo näkyy kohdassa “Saldo” (edellisen päivän arvo).

Työaikatilin näyttö Valitsemasi kieli on käytössä sovelluksessa

Yksityiskohtainen näkymä työ- ja poissaoloaikoista kalenterissaKalenterinäkymä avataan napsauttamalla “Yksityiskohdat” -painiketta. Sovittu työaika näkyy kohdassa “Kohde” ja todellinen työaika valitulla kuukaudella kohdassa “Todellakin”. “Saldo” näyttää kuukausittaisen eron tavoitteen ja todellisen työajan välillä.

Tallennettujen aikojen tiedot näytetään napsauttamalla haluamaasi päivämäärää.

Yksityiskohtainen näkymä työ- ja poissaoloaikoista kalenterissa

Yksityiskohtainen näkymä työ- ja poissaoloaikoista kalenterissa Valitsemasi kieli on käytössä sovelluksessa

Yksityisyys


Voit käydä verkkosivuilla antamatta henkilökohtaisia tietoja. Tallennamme pääsydataa vain ns. Palvelinlokitiedostoihin, esim. pyydetyn tiedoston nimi, käyttöpäivämäärä ja -aika, siirretyn tiedon määrä ja pyynnön esittäjä. Tietoja arvioidaan vain sivuston ongelmattoman toiminnan varmistamiseksi ja tarjouksemme parantamiseksi, emmekä anna meidän tehdä johtopäätöksiä sinusta henkilökohtaisesti.

Näytä lisää Käsittelemme henkilötietoja, jos annat ne vapaaehtoisesti meille, kun otat meihin yhteyttä.

Tämä verkkosivusto käyttää Google (Universal) Analyticsia, verkkoanalyysipalvelua, jonka tarjoaa Google Inc. (www.google.com). Google (Universal) Analytics käyttää menetelmiä, jotka mahdollistavat verkkosivustosi käytön analysoinnin, kuten tietokoneellesi tallennetut ns. “cookies” tekstitiedostot. Tämän verkkosivuston käytöstä luodut tiedot siirretään yleensä Google-palvelimelle Yhdysvalloissa ja tallennetaan sinne. Aktivoimalla IP-nimien nimitykset tällä verkkosivustolla IP-osoitetta lyhennetään ennen lähettämistä Euroopan unionin jäsenvaltioissa tai muissa Euroopan talousalueesta tehdyn sopimuksen sopimusvaltioissa. Vain poikkeustapauksissa koko IP-osoite siirretään Google-palvelimelle Yhdysvalloissa ja lyhennetään siellä. Selaimesi osana Google Analyticsia lähettämää nimettömää IP-osoitetta ei sulauteta muihin Google-tietoihin. Voit estää Googlea keräämästä cookie tuottamia tietoja, jotka liittyvät verkkosivustosi käyttämiseen (IP-osoitteesi mukaan lukien), ja käsittelemään Googlea käsittelemään näitä tietoja lataamalla ja asentamalla seuraavan linkin kautta saatavana olevat selaimen laajennukset: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=fi

Sinulla on oikeus vapaaseen tietoon meihin tallentamistamme tiedoista ja tarvittaessa oikeus oikaista, estää tai poistaa nämä tiedot. Jos sinulla on kysyttävää henkilötietojesi keräämisestä, käsittelystä tai käytöstä, tiedoista, tietojen korjaamisesta, estämisestä tai poistamisesta sekä tietyn tietojen käytön suostumuksen tai vastalauseen peruuttamisesta, ota meihin yhteyttä suoraan käyttämällä yhteystietoja kohdassa meidän jälki.

Tietosuojakäytäntö luotiin Trusted Shops -juridiikkipalvelun kanssa yhteistyössä lakiasiaintoimiston Wilde Beuger Solmecke kanssa.

Näytä vähemmän